Viherrakentaminen

Meiltä saat kattavat viherrakentamisen palvelut Tampereen ympäristössä ja Pirkanmaalla. Vuosikymmenien kokemus on tuonut meille asiakkaita niin yksityiseltä puolelta (omakotitalojen ja kesämökkien omistajat ja taloyhtiöt) että yritys- ja julkishallinnon puolelta (isännöintitoimistot, rakennusliikkeet, kunnat ja kaupungit).

Teemme lähes kaikenlaiset viherrakentamisen pintatyöt:

  • Piha-alueiden perustamistyöt
  • Kylvö- ja siirtonurmikot
  • Puiden ja pensaiden istutustyöt
  • Koneelliset maansiirto- ja massan vaihdot

Saamme hyvin erilaisia toimeksiantoja aina kiinteistön pihan perusparannuksista taloyhtiön piharakentamisen toteutukseen asti, sisältäen kaikki työvaiheet pohjatöistä istutuksiin. Olemme tulleet tunnetuksi yli 20 vuoden ajalla varmana toimittajana, joka kuuntelee asiakasta ja antaa omat vinkkinsä parhaan ja toimivan lopputuloksen takaamiseksi.

Ammattitaito ja laadukas kalusto

Sekä kiinteistöjen että rivitaloasuntojen piha-alueet toimivat kodin oleskelutilana kesäkaudella. Toimiva piha lisää asumisviihtyvyyttä. Hyvin toteutettu piha- ja vihertyö nostavat asunnon tai kiinteistön arvoa.


Muistathan, että voit hyödyntää kotitalousvähennyksen viherrakentamiseen liittyviin työkustannuksiin. Erittelemme laskutuksessa materiaalit sekä työkustannukset, jolloin kotitalousvähennyksen hakeminen on helppoa.


Viherrakentamisen toteutuksesta vastaavat ammattitaitoiset työnjohtajat ja koneenkäyttäjät. Konekantamme ja varustevalikoimamme on laaja sekä nykyaikainen. Valitsemme kohteen mukaisesti mitoitetut kalustot, jotta toteutus on tehokasta ja työn lopputulos laadukas.

Ota yhteyttä!

Kun pihasi kaipaa kunnostusta tai tarvitset pihasuunnitelmallesi ammattitaitoisen toteuttajan, ota yhteyttä! Saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen!

Ota yhteyttä!

 

Omakotitalon viherrakentaminen - pihatyöt • Maanrakennus T.Virtanen Oy - Tampere

Omakotitalon pihatyöt ja viherrakentaminen • Maanrakennus T.Virtanen Oy - Tampere

Rivitaloyhtiön viherrakentaminen - pihatyöt • Maanrakennus T.Virtanen Oy - Tampere

Viherrakentaminen - nurmikon kylvö tai siirtonurmikko • Maanrakennus T.Virtanen Oy - Tampere